BLOG

Přání do roku 2021

Rok 2020 byl pro mě krásný.

Plný velkých zvratů a zpráv. Prožila jsem krásné pocity Lásky, ale také hlubokého smutku, když tragicky odešel můj partner, přítel, kamarád, kluk, kterého jsem upřímně milovala. Ze smutku se stalo pochopení, smíření a důvěra v něco většího, než jsem já sama. Nalezení krásy v jednoduchosti. Procítění důvěry, že cokoli se nám děje, má svůj hlubší smysl. 

Děkuji každému, který do mého života v roce 2020 vplul, podpořil mě slovem, myšlenkou, vzpomínkou. Jsem vděčná, za přátelství, která přetrvávají, za rodinu, kterou mám, za Lásku v srdci, kterou cítím, jen se podívám do nebe, do sebe. 

Cítím, že je pro nás nesmírně důležité VĚŘIT, cítit a prožívat DŮVĚRU v každém okamžiku a zůstat v KLIDU. Protože, pokud jsme v klidu, pak cítíme důvěru, že vše je v pořádku a děje se v náš prospěch.Zkusme setrvávat v srdci, neseskakovat z té příjemné a klidné vlny důvěry a lásky zpět do hlavy a ega, chce to tréning, praxi, vůli, ale stojí to za to. Zjednodušme se, svůj život, své vztahy. A hlavně, mějme důvěru, důvěru v sebe, ve svou schopnost tvořit si svou vlastní realitu. Pouštějme si do života jen to, co nás vyživuje, obohacuje, pozvnáší a přínáší příjemný pocit. 

Prociťujme Lásku a Boha v nás! Vždyť Bůh je Láska a ta je všude kolem nás, v nás.

Těším se nesmírně, co nový rok přinese. Ať je to pohodová jízda! S Láskou. Lucka 

Zvrat v mém životě

Krásný den všem,

řada z vás, se kterými se pravidelně setkávám na lekcích jógy ví, že mi před nedávnem přišla do života významná událost. Jednoho červencového ráno jsem si přečetla na svém telefonu zprávu "bratr včera zemřel při autonehodě". Byl to můj přítel, partner, který boural a na místě zemřel. Můj život se otočil, převrátil, zastavil, zamrzl, vyprázdnil. Našla bych jistě mnoho dalších slov.

Dnešní den využívám další z vln, kdy chápu a rozumím, proč se to stalo, kdy cítím ze srdce, že je vše přesně tak, jak má být, že jeho smrt je pro mě obrovskou zprávou a velikou lekcí. Právě v této chvíli píše mé Srdce a Ego spí. Právě v tuto chvíli dokážu procítit zprávy z Nebe, od něj, ze svého nitra. Právě v tuto chvíli cítím, že NAPROSTO VŠECHNO, CO NÁM PŘICHÁZÍ DO ŽIVOTA JE DOBRO. Protože kdyby to tak nebylo, tak se nám to či ono nestalo. Právě v tuto chvíli dokážu psát a vnímat naprosto jasně, že takhle je to správně. Děkuji za ni. Odešel Jan a přišla jeho sestra Jana. Díky ní a mnoha dalším přátelům vděčím za to, že mohu skládat zprávu, poselství, souvislosti, které jeho smrt přináší. Pro každého, komu vstoupil Jeník do života, je jeho smrt zprávou, přináší poselství, pro každého jiné. Začínám pomaličku odkrývat, co přináší mně a jsem za to nesmírně vděčná. Pomáhá mi vědomí, že smrtí naše existence nekončí. Přesně tak, jak říkám na našich společných lekcích, jsme nádherné světelné bytosti a těmi opravdu jsme. Jsme spojeni všichni se všemi a vším a díky jeho smrti mohu toto Vědomí Jednoty zažívat denně, když se zrovna mé Ego nepokouší o analýzu.

Pár dní po jeho smrti jsem měla nádherný prožitek Jednoty. Seděla jsem na zahradě, dívala se bujnou zeleň, zrající plody a nasávala atmosféru večera, měkké světlo a naprostý klid uvnitř sebe, ve svém nitru. V tu chvíli jsem naprosto zřetelně procítila, že mi vlastně nechybí, že je mou součastí, že je v mém srdci. Ten pocit se rozšířil dál, cítila jsem ho všude kolem sebe a ve všem, pocit stále rostl, až jsem jasně vnímala, že ne jen on je součastí všeho a všech, ale zároveň i my jsme součástí jeden druhého a všeho na naší Zemi. Najednou se mi obraz rozmlžil a já vnímala sebe a vše kolem jako jiskřivou barevnou mlhovinu, která se prolíná. Byl to překrásný pocit Jednoty. V Jednotě není osamělost, oddělení. V Jednotě je klid, pokora, Láska.

Jsem vděčná za tyto prožitky, protože na druhé straně je mé Ego, které často pracuje na plné obrátky. Nepřijímá, že už není, chce ho zpět. Cítí nespravedlnost "jak s tímhle mám dál žít". Zlobí se "že mě tu nechal". Nahlodává mou důvěru, že "tohle nedám". I to je součástí procesu. To je Život.

Jsem vděčná za přátele kolem mě, kteří mi dávají zpětnou vazbu, vhledy, úhly pohledu a já se díky nim opět vracím k důvěře ve vesmírný proud. Dokážu procítit, že je něco mnohem většího nad námi, nad našimi životy. Že když přijímáme věci tak, jak se dějí, dokážeme se otevřít jiným, které k nám opravdu patří. Protože, ačkoli si myslím, že víme, co chceme, tak nevíme vůbec nic a v tom je velká úleva.

Snažím se ze všech sil mít otveřenou hlavu a srdce a být prostupná všemu, co přichází. Je to dost fuška. Někdy to jde snadno a jindy jsem zase úplně marná. Je to proces.

Děkuji všem, kteří se mnou soucítí, píší, myslí na mě. Cítím podporu vás všech a jsem za ni vděčná. V tuto chvíli dokážu říct, těším se nadalší setkání s vámi všemi na našich společných lekci. Jen prosím ještě o pár chvil.

S Láskou, Lucka.

24.8.2020


Více zde: https://www.jogalucie.cz/news/zvrat-v-mem-zivote/

Přání do roku 2019

Milí,

ze srdce nám všem do nadcházejícího roku přeji, abychom si každý den našli chvilku pro své 

S N Ě N Í,

neboť sny jsou kormidlem našeho života. Popusťme uzdu své fantazie, neomezujme se ničím a sněme. Tvořme si ty nejkrásnější sny o sobě samých, o tom, jak se chceme cítit, sněme o svých vztazích, práci, domově, o čemkoli. Nebuďme líní a vše, co si ve svém životě opravdu a ze srdce přejeme si vždy nejprve představme, neboť naše představy jsou předSTAVEM toho, co se v našem životě stane. 

Ze srdce❤️ nám všem přeji, ať vždy bezpečně rozeznáme, co do našeho života patří, co je naše, s čím je nám jednoduše dobře. Přeji nám, ať jsme citliví, k sobě, k ostatním, k Matce Zemi, ke všem bytostem. Chovejme se k sobě laskavě a s úctou a konejme vždy to, za co se můžeme v každý okamžik svého života postavit.

Děkuji z celého ❤️ všem dobrým lidem, se kterými se setkávám při společných lekcích jógy, při výuce HJT i v denním životě. Je pro mě krásné potkávat každého z vás. Děkuji za to s láskou a pokorou.

Nechť v tomto roce nalezneme cestu, tu pravou cestu, po které chceme kráčet, která nám dává smysl a především, ze které máme DOBRÝ POCIT.

S láskou a úctou v ❤️

Lucie

Zdroj obrázku: Pinterest

Přání do roku 2018

Milí,

ráda bych nám všem do nového roku popřála mnoho lásky ❤️, neboť ta je hybnou silou všeho. Začněme u sebe, milujme sami sebe, opravdově se všemi našimi světlými i temnými stránkami a šiřme pak svou vlastní lásku kolem nás.

Přeji nám všem, nechť jsme opravdoví ve veškerém našem konání. Ať je v souladu to, co cítíme, jak myslíme, co říkáme a jak jednáme.

Buďme laskaví sami k sobě, dělejme to, co nás naplňuje radostí a štěstím a rozhodujme se každou vteřinu svého života cítit dobrý pocit při všem, co děláme. Nebuďme leniví kontrolovat naše vlastní myšlenky, neboť to, nač myslíme dnes tvoří naši budoucnost.

S láskou v srdci, s úctou a pokorou děkuji všem, kteří spolu se mnou tráví společné chvíle při jógových lekcích, seminářích, kurzech. Těším se z každého setkání, které mě naplňuje uspokojením a krásným pocitem, že to, co dělám má smysl. Jsem za to ze srdce vděčná a velmi si cením vaší přízně.

SNY SE PLNÍ. DĚKUJI.

S láskou a úctou. Lucka

Zdroj obrázku: Pinterest

Dárkové poukazy

Letošní dárkové poukazy jsou opravdu moc krásné a já jsem nesmírně ráda, že vám je mohu nabídnout.

Dárkové poukazy můžete uplatnit na již naplánované semináře a kurzy nebo si domluvit vlastní termín v případě, že bude skupinka čítat minimálně 5 žen.

Zavolejte a domluvíme si předání. Těším se na setkání. Lucka

Má zkušenost s hormonální jógovou terapií.

HJT cvičím pravidleně od poloviny června 2016. Můj důvod, proč jsem se celého vzdělávacího semináře zúčastnila, jsem psala ve svém osobním příběhu v Úvodu těchto stránek. 

Abchych měla kontrolu pro sebe, a také podložené výsledky, nechala jsem si změřit hladinu ženských hormonů v ENDOCARE s.r.o. v Praze, kde si mě také paní doktorka Radka Jedličková vzala pod svá křídla, abychom společně sledovaly, jak má štítná žláza reaguje na intenzivní masáž, kterou HJT provádí při každém cvičení sestavy.

Z počátku cvičení jsem cítila v oblasti krku velké nepohodlí. Postupem času tento pocit odezněl a teď jsou mi veškeré pozice a techniky, které se na ŠŽ zaměřují, velice příjemné. 

Pravidelné cvičení sestavy přineslo do mého života mnohem větší klid. Mé reakce nejsou tak prudké, jako bývaly. Vnímám více sama sebe. Jakoby mě cvičení přivádělo ještě víc do mého středu, k sobě samé. 

V současné době je pro mě nejhmatatelnější ten neposatelně krásný POCIT KLIDU, který zažívám po KAŽDÉM cvičení HJT. Je to jako POHLAZENÍ, jakoby mě někdo zahalil do té NEJJEMNĚJŠÍ a NEJMĚKČÍ látky. Cítím daleko víc...LÁSKU, MÍR, POKORU...k sobě samé, k Životu, k Zemi i Vesmíru. Má INTUICE je silnější, no, spíš jsem já vnímavější sama k sobě :-) Lépe se mi usíná, spánek je kvalitnější a hlubší. Je to vlastně přidaná hodnota, jiný rozměr, který jsem nečekala. Prvotním impulsem pro cvičení byla přeci nemocná štítná žláza...těším se, co dalšího mi pravidelné cvičení přinese.

Musím se přiznat. Vypěstovala jsem si závislost, závislost na velmi pravidelném cvičení HJT. Proto nemějte strach z toho, že by jste si na sebe tu půl hodinku nenašly, i když pravidelnost není vaší silnou stránkou :-)

A jaký je váš impuls ke cvičení a co vám přineslo, jak se cítíte...těším se na všechny vaše ohlasy  :-)

S láskou.

Lucka


Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky